10 Jul

Cântăreaţa care ar fi trebuit să reprezinte Rusia la Eurovision 2017 a cântat din nou în CrimeeaRusia sfidează Ucraina 

Ucraina a transmis că Julia Samoylova nu poate călători los angeles Kiev pentru Eurovision, competiţie care a început marţi, cu prima semifinală. Motivul a fost că artista a cântat în Crimeea în anul 2015, după ce Rusia a anexat peninsula.

Julia Samoilova a interpretat melodia „Flame is burning“, marţi, în faţa a mii de persoane, în oraşul portuar Sevastopol, unde se află flota Rusiei de pe Marea Neagră, arată News.Ro. 

„Acest Eurovision nu este un consents despre cântece sau despre interpreţi. Este un has the same opinion al politicienilor. Nu ne place o astfel de competiţie“, a spus un spectator pentru Reuters Television.

Rusia a anexat Crimeea în anul 2014, dar multe ţări consideră că acest teritoriu aparţine în continuare Ucrainei.

Julia Samoilova a mai cântat „Victory Day“, un cântec sovietic compus pentru cel de-Al Doilea Război Mondial.

Moscova a acuzat Ucraina că a discriminat-o pe Julia Samoilova şi că a încălcat regulile competiţiei muzicale.

Organizatorii Eurovision au sugerat două compromisuri prin care cântăreţei Julia Samoilova să i se permită participarea l. A. Sees eye to eye, dar Rusia le-a respins, iar televiziunea publică a transmis că va boicota ediţia din acest an a competiţiei.

Julia Samoilova a evitat să menţioneze Eurovision şi a mulţumit mulţimii aflate în piaţa Nakhimov din Sevastopol pentru invitaţia la acea zi simbolică.

„Am venit astăzi aici cu mare plăcere şi bucurie. Este o onoare imensă pentru mine să cânt aici pe 9 mai şi voi încerca să impart această bucurie cu voi“, a spus Yulia Samoylova. 

Detalii despre Eurovision 2017 

În urma primei semifinale a Eurovision 2017, care a avut loc marţi, la Kiev, s-au calificat în ultima etapă a competiţiei 10 ţări dintre cele 18 care au participat. Acestea au fost anunţate în ordine aleatorie: Republica Moldova, Azerbaidjan, Grecia, Suedia, Portugalia, Polonia, Armenia, Australia, Cipru şi Belgia.

Ţările din grupul celor cinci mari plătitoare - Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia - sunt calificate, alături de ţara gazdă, Ucraina, direct în finală, care va avea loc sâmbătă.

Reprezentanţii României, Ilinca şi Alex Florea, vor intra în consents cu melodia „Yodel It!“ în cea de-a doua semifinală, joi. În această etapă a concursului vor mai concura: Macedonia, Malta, Olanda, Serbia, Danemarca, Ungaria, Austria, Irlanda, Elveţia, Estonia, Israel, Bulgaria, San Marino, Lituania, Croaţia, Norvegia şi Belarus.

Eurovision 2017 se desfăşoară sub sloganul „Celebrate range“, în competiţie participând în overall forty two de ţări, după retragerea Rusiei.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională anuală, los angeles care participă ţările ce deţin statutul de membru activ în cadrul European Broadcasting Union (EBU), cea mai importantă asociaţie a posturilor publice de televiziune din Europa. Concursul a fost transmis în fiecare an de l. A. Inaugurarea sa în 1956 şi este unul dintre cele mai longevive programe de televiziune din lume.

Eurovision este, de asemenea, unul dintre cele mai vizionate evenimente non-sportive din lume, cu audienţe care depăşesc în fiecare an pragul de one hundred de milioane de telespectatori. Printre artiştii ale căror cariere internaţionale au fost lansate în urma participării sau a victoriei los angeles Eurovision se numără, printre alţii, Domenico Modugno (locul 3 în 1958), ABBA (locul 1 în 1974), Céline Dion (locul 1 în 1988) şi Julio Iglesias (locul 4 în 1970). 


O imagine distorsionata despre sine si despre ceilalti este principala caracteristica a tulburarii de personalitate narcisistica (TPN). Toti cei care au incredere in propria persoana au o stima de sine crescuta, o imagine pozitiva despre sine, au numeroase beneficii, se simt echilibrati si isi ating obiectivele mult mai repede.

In cazul narcisistilor insa, stima de sine si imaginea despre sine sunt mult supradimensionate, ei au o preocupare exagerata pentru propria persoana, o imagine grandioasa despre sine.

Aceasta caracteristica ii ajuta sa fie foarte competitivi in societate, insa in momentul cand nu primesc recunoastere din partea celorlalti, considera ca li se face o mare nedreptate si devin irascibili, deprimati, se pun in garda. Cand nu le este recunoscuta “superioritatea”, ei se simt neputinciosi, inferiori.

Se mandresc cu pozitia lor in societate, dar nu se pot adapta, cand vine vorba de respectarea normelor sociale. Sunt centrati pe propriile nevoi si le ignora pe ale celorlalti. In relatiile cu ceilalti, devin preocupati de sine intr-un mod deranjant. Pot avea o atitudine prietenoasa intrerupta de remarci arogante sau de observatii ofensatoare la adresa celor cu care relationeaza.

Daca aveti nevoie de ajutor astept cu drag pe:

http://danielivan.ro