11 Aug

Metoda „Mătura“, patentată la Piteşti. Cum sunt puşi să-şi cureţe mizeria în miez de noapte necivilizaţii din cartiereDupă cum spune Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, în ultimele trei săptămâni 24 de tineri care făceau mizerie în diferite cartiere, aruncând în special seminţe, au fost depistaţi şi puşi să dea cu mătura pentru a face curăţenie. Amenzile pentru cei care fac mizerie sunt cuprinse între a hundred şi 500 de lei.

”Într-adevăr, este o metodă inedită, însă o metodă ce a prins foarte bine şi prin care îi facem pe cei care au astfel de manifestări antisociale să respecte comunitatea în care trăiesc şi să fie din ce în ce mai disciplinaţi. Cei care aruncă diverse gunoaie pe jos, de l. A. Seminţe şi până la tot felul de ambalaje, trebuie să înţeleagă că trăiesc într-o comunitate şi că a face curat este ceva cât se poate de ordinary”, spune Bogdan Aristănţoiu.

 


”Am avut şi cazuri în care tineri şi-au adus mături de acasă pentru a face curat”

 

După cum precizează Bogdan Aristănţoiu (foto), purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, ”reacţia de până acum la această iniţiativă a noastră a fost una foarte bună. Am avut şi cazuri în care tineri şi-au adus mături de acasă pentru a face curat. Ninety nine% dintre cei pe care i-am depistat că faceau mizerie prin cartiere au promis că de acum încolo vor face curat de fiecare dată. Deja ştiu lecţia cei care sunt depistaţi că fac mizerie. Cum ne văd ne spun să le dăm mătura, ca să se apuce de treabă. Deocamdată avem doar o mătură în dotare, dar intenţionăm ca în perioada următoare să achiziţionăm mai multe mături. Iar acţiunile de a îi pune să măture pe cei care fac mizerie în Piteşti vor continua în săptămânile următoare”.


Firma de Curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts, va ofera o gama larga de servicii, incepand de la curatenie rezidentiala sau pentru birouri, spalari covoare si mochete sau Curatenie Birouri Bucuresti.

Echipa noastra este una formata si instruita in domeniul curateniei, fiind atent selectionata si pregatita.

Suntem foarte eficienti, lucru relevant in portofoliul clientilor pe care ii avem si care sunt constanti in ceea ce priveste gama de Servicii de Curatenie Bucuresti oferite de noi.

Totodata, semnalam si faptul ca baza noastra de clienti creste, lucru semninficativ si important pentru o Firma de Curatenie Bucuresti, unde concurenta este destul de acerba. In plus, exceptand ca avem un personal calificat in astfel de servicii, folosim echipamente de ultima generatie care adauga un plus de calitate rezultatului final.

Absolut toate echipamentele pe care le folosim sunt de calitate germana.

Ne gasiti pe: https://bestcleaningexperts.ro