29 Jun

UE prelungeşte cu şase luni sancţiunile economice impuse Rusiei

   "Consiliul a prelungit miercuri sancţiunile economice care vizează sectoare specifice ale economiei ruse până l. A. 31 ianuarie 2018", conform unui comunicat. Sancţiunile în vigoare ar urma să expire la sfârşitul lunii iulie.   Această decizie generation aşteptată. Ea vine după informaţiile pe care preşedintele francez Emmanuel Macron şi cancelarul german Angela Merkel le-au comunicat omologilor săi europeni joia trecută los angeles un summit al UE los angeles Bruxelles, privind starea punerii în aplicare a acordurilor de los angeles Minsk, se menţionează în comunicat.   În martie 2015, liderii europeni au decis să condiţioneze durata acestor acţiuni de punerea în aplicare integral a acordurilor de la Minsk, menite a permite încetarea luptelor şi începutul dialogului politic între rebeli şi guvernul de los angeles Kiev.   Însă în lipsa unui armistiţiu pe teren, unde luptele au revenit în intensitate din această primăvară, statele din UE au prelungit până acum sancţiunile din şase în şase luni.   UE acuză Moscova că îi susţine pe rebeli, care au instaurat republici separatiste în zonele pe care le controlează. Rusia neagă orice implicare în struggle.   Aceste sancţiuni au fost iniţial instituite la 31 iulie 2014, pentru o durată de un an, "ca reacţie l. A. Acţiunile Rusiei de destabilizare a situaţiei în Ucraina", unde conflictul din Est a făcut peste 10.000 de morţi în trei ani, reaminteşte UE în comunicat.   Aceste măsuri, înăsprite în septembrie 2014, au ca ţintă sectoarele financiar, lively şi de apărare, precum şi domeniul bunurilor cu dublă utilizare, civilă şi militară.   UE a impus de asemenea sancţiuni pentru aproape one hundred fifty de personalităţi, printre care apropiaţi ai preşedintelui rus Vladimir Putin, înscrise pe 'lista sa neagră'. Activele lor din bănci europene sunt prin urmare blocate, iar aceste persoane nu au drept de viză pentru UE.   Acest sancţiuni dure afectează relaţiile dintre Bruxelles şi Moscova, care a răspuns prin instaurarea unui embargou asupra importurilor agroalimentare din UE, încă în vigoare.   

Nu ai unde sa-ti lasi copilul cat timp esti la serviciu? Gradinita Particulara Prichindei si Voinicei este raspunsul la toate cautarile tale. 

Daca locuiesti sau lucrezi in Baneasa, noi suntem solutia la problema ta. Te asteptam intr-o zona linistita, ferita de traficul rutier, un mediu in care copilul tau se va simti ca acasa.

Suntem particulari si avem cresa, dar si gradinita in Bucuresti. Locatia este  in zona Baneasa, intr-o cladire pe trei nivele cu un spatiu generos de 500 mp si o curte de 1000 mp, din care jumatate a fost amenajata ca loc de joaca. 

Scopul nostru este sa le oferim copiilor o varietate de experiente valoroase, care sa ii ajute sa se dezvolte in toate privintele, sa-i faca mai capabili si mai creativi.

Ne gasesti pe:

http://prichindeisivoinicei.ro/