11 Aug

Noul iPhone va avea un scanner facial care să nu fie păcălit sau cel puţin aşa vrea AppleSamsung şi-a promovat modelul Galaxy S8 şi prin multitudinea de opţiuni de deblocare, de la amprentă l. A. Scanarea irisului. Apple ar avea deja dezvoltat un scanner unique pentru recunoaştere facială. Cele din prezent pot fi păcălite uşor cu o fotografie, astfel că cel nou va analiza versiunea 3-D a feţei, pentru a fi mai greu de înşelat. 

Conform unor surse Bloomberg, tehnologia scannerului facial three-D va fi atât de bună, încât va face Touch ID să pară lent. Scanarea amprentei este, în prezent, cea mai bună opţiune, datorită timpului de răspuns şi calităţii. Ideea senzorului de scanare în profunzime a mai fost implementat şi de Google în proiectul Tango şi e folosit de Lenovo pe un telefon, dar acum n-ar mai fi utilizat pentru realitate augmentată, ci pentru securizare. 

Mai mult, spre deosebire de scannerul de iris din Galaxy S8, nu este atât de importantă distanţa los angeles care ţii telefonul. Încă nu se ştie dacă va funcţiona şi în întuneric.


iPhone Doctor este Service iPhone la dispozitia dumneavoastra oricand aveti nevoie.

Rezolvam problemele pe care le intampina dispozitivul dumneavoastra prin reparatii iPhonereparatii iPadreparatii iPod.

Service iPhone București, Consultanţă Reparații iPhone și iPad şi Accesorii Apple – totul într-un singur loc.

Suntem Service iPhone Sector 3 Bucuresti.

Service iPhone Doctor este unul dintre cele mai vechi Service-uri Apple din București.

Avem cele mai noi solutii pentru dispozitivul dumneavoastra Apple, iar specialistii nostri sunt expertii în reparatii Apple.

Ne ocupam de partea de hardware sau software prin reparatii Apple pentru toate dispozitivele dumneavoastra.

Personalul nostru va sta zilnic la dispozitie pentru a va oferi ajutorul necesar la iPhone Doctor - Service iPhone Sector 3 

Inlocuim Display iPhone 6Display iPhone 7Display iPhone 6sDisplay iPhone 7, in cazul in care l-ati fisurat si va ajutam cu orice aveti nevoie pentru iPhone-ul dumneavoastra.

Tehnicienii nostrii experimentati cat si personalul calificat si atent, sunt mereu pregatiti sa va ajute indiferent de situatie.

Ne ocupăm de problemele hardware/software pentru toate dispozitivele Apple.

Nu ezitaţi să ne contactati! https://iphonedoctor.ro/